Uși

UȘI REZIDENȚIALE

Ușa rezidențiala este reprezentativă pentru intrarea în locuință.Din acest motiv echipa Aprim vă oferă o mulțime de alternative pentru a creea o ușă de intrare unică și individualizată.

Funcționare Perfectă

Concepute cu sisteme de 73 , 76 , 82 , 92 mm adâncime a tocului și cu cercevele care pot ajunge pana la 126 mm lățime Ușile rezidențiale APRIM îndeplinesc toate cerințele posibile pe care le-ar putea avea beneficiarul. Acestea asigură o izolare termică și fonică deosebită respectiv un nivel ridicat de protecție împotriva intrărilor forțate și un design variat.

Gama largă de modele și culori

Ca un element vizual distinctiv, ușa de intrare trebuie să se integreze perfect în ansamblul arhitectural al locuinței. Practic nu există limite în a imagina cele mai variate modele: cu o gamă largă de culori care imită lemnul, paneluri ornamentale sau sprosuri aplicate, vă puteți crea propria ușă de intrare, exact cum vă doriți.

Pofile robuste pentru o durată îndelungată

Sistemele Salamander BluEvolution și Streamline combinate cu armatura de rigidizare din oțel zincat folosită în procesul de producție conferă o rezistență fizica exceptionala . Pentru o funcționalitate perfectă și durabilă ușile rezidențiale APRIM beneficează de o feronerie de top ROTO – NT .

FERONERIE PENTRU UȘI

Fiecare din noi doreşte să îşi asigure bunurile materiale, dar să îi ştie şi pe cei dragi protejaţi, fără teama că cineva rău intenţionat poate pătrunde prin efracţie în locuința dumneavoastra.

Astfel ușile APRIM sunt echipate cu soluţiile inteligente de feronerie dezvoltate de furnizorul german Roto care oferă o siguranţă ridicată şi funcţionare de durată.

Chiar dacă sunteţi acasă sau nu, vă puteţi baza pe tehnica robustă şi sigură folosită la închiderea uşilor APRIM .

Ușile APRIM sunt certificate de către institutul de tehnică IFT Rosenheim.

Broasca de închidere ROTO Standard

Datorită celor 4 bolțuri de închidere cu execntric , acest sistem de închidere oferă un plus de siguranță împotriva încercărilor de pătrundere prin efracție.

Sistemul de închidere antiefractie ROTO Safe

Roto Safe este sistemul nostru mecanic de închidere multipunct pentru usile de intrare, precum si pentru iesirile de urgenta si usile anti-panica conform DIN EN 179, respectiv 1125, la care broasca principala si inchiderea suplimentara in prima faza se actioneaza cu un maner de usa. In faza a doua, sistemul se blocheaza cu o cheie.

Cu o închidere combinată unică de carlige și bolțuri, la actuala generatie performantă de broaste Roto Safe 600 fiecare ușa se închide corespunzator și este etansă în timp, protejand impotriva arsitei, vântului și a vremii nepotrivite, precum și împotriva accesului neautorizat. Pentru ca tot ceea ce nu are ce cauta înăuntru sa ramană garantat afară!

BALAMALE PENTRU UȘI

Ușile Aprim sunt echipate cu balamale Roto Solid S,  aceste balamale vă garantează o performanță  deosebită și o durabilitate ridicată.

Capacitatea de încărcare suportată este de până la 120 kg iar mecanismul nu necesită întreținere.

MANERE PENTRU UȘI

DECORURI PROFILE